splash.jpg

Papilion Minter Savior


 Administrator - wKt    30 May 2016
 makeup    Makeup

iluminator_de_vara_768x750.jpg

Anul acesta este anul metals, nuantele metalice sunt in mare voga si eu nu pot fi mai bucuroasa de atat.

Anul acesta este anul metals, nuantele metalice sunt in mare voga si eu nu pot fi mai bucuroasa de atat. Pe mine tarziu m-a prins „rujurile lichide mate” si acum greu ma mai las, dar la iubirile mele stralucitoare nu am renuntat niciodata Buzele luminoase, voluminoase si hidratate nu vor iesi niciodata din trend, stralucirile pe peoape nu mai sunt exclusiv pentru seara, iar unghiile vor parea mai uniforme si sanatoase cand alegi o oja stralucitoare. Eu nu vad altceva decat avantaje, lumina si texturi „la moda”


8.jpg

Colectia celor de la Golden Rose este completa si contine farduri, creioane de ochi, rujuri, oje sau ( evident! ) iluminatoare! Eu nu am primit toata colectia, asa ca am sa povestesc preferatele mele dintre cele primite. Oare va fi atat de evident ca iluminatorul lichid Metals Liquid Glow Highliter in nuanta 03 Warm Gold. Este superba aceasta nuanta si mi se pare super potrivita pentru acest sezon.


Avand aceasta textura lichida imi permite sa construiesc saturatia acestuia. Nuanta este destul de neutra in sensul ca nu mi se pare sa aiba preaa mult auriu in compozitie. Il gasesc potrivit atat pentru tenurile mai deschise cat si pentru tenurile bronzate, maslinii. Stiu ca trendul este sa aplici iluminator pe jumatate de fata, dar eu recomand exclusiv pentru machiajele de seara abuzarea de acest produs. Numai si numai daca iti place foarte mult acest efect glowy. Eu nu il agreez prea tare pentru clientele mele, insa pentru o sedinta foto este vis. Hai sa iti povestesc cum il folosesc eu: Ca iluminator in coltul intern al ochiului. Aici imi place sa pun o cantitate potrivita pentru un efect maxim de stralucire. Daca am nevoie sa exagerez si mai mult plusez fie cu un fard sidefat, fie cu un pigment asemanator. Il folosesc si ca baza pentru fardurile de pe pleoape. Ador efectul de marire si iluminare a ochiului cand il folosesc in acest fel. Cantitatea pe care o folosesc in acest caz este vizibil minimizata, am nevoie de un strat foarte subtire si usor transparent ca sa potenteze fardurile pe care le aplic ulterior. Deasupra pometelui imi place sa il intind foarte bine si apoi sa aplic un strat fin de pudra libera pentru a obtine un efect cuminte de stralucire sanatoasa care iese la suprafata prin machiaj. Ador efectul acesta si il recomand inclusiv fetelor cu ten mai gras. Nefiind efectul foarte sidefat este ok. Va povesteam de efectul acela glowy pentru sedintele foto. Iubesc sa combim fondul de ten cu iluminatorul lichid ca sa avem un look satinat all over, pot sa plusez cu accente satinate exact cum imi doresc. Nu imi place sa pun satinat pe puntea nasului, cand am atat accent pe restul fetei moderez efectul sus pe arcada, uneori nu pun nici pe buza superioara sau arcul lui cupidon. Este clar! Ador acest iluminator, dar nu ma opresc aici. Bronze Makeup 768x5760 Comments
featurebox_16.pngNAILS
MAKEUP
e107 Plugins